Vi skapar en trygg båtaffär där både säljare och köpare blir nöjda!
Jonas Albinsson

Jonas Albinsson

Båtmäklare, Ledning, VD
Min bakgrund

Jag har en bakgrund inom försäljning där jag bland annat jobbat tio år som global produktchef i telecombolaget Ericsson. Därefter har jag verkat i ledande roller i mindre entreprenörsdrivna bolag. Sedan 2010 har jag valt att arbeta med mitt stora intresse, båtar.

Jag har en gedigen erfarenhet av båtar, framförallt segelbåtar. Seglingsbanan började redan som 7 åring och har därefter frodats genom en aktiv tävlingskarriär i både jollar och kölbåtar. I egna båtflottan har funnits många båtar genom åren vilka cruisingseglats med familjen och kappseglats med framgång. Idag kappseglar jag i olika projekt och familjeseglar med sönerna. Som kuriosa kan nämnas att jag är världsmästare i Blekinge-eka, en lokal blekingsk företeelse där jag som gast 2008 efter ett flertal försök äntligen fick titulera mig världsmästare. Jag har viss erfarenhet som segelmakare hos Hamel Sails. Jag är van transportseglare och har dessutom fartygsbefälsutbildning klass VIII vilket berättigar till att framföra fartyg större än 12x4 meter i kommersiell trafik.

 

Telefon: 0708-846600        E-post: ja@segelbatsmaklaren.se

Kontakta mig för att diskutera försäljning av din båt. Du får en kostnadsfri värdering av din båt och vi reder ut eventuella frågetecken inför försäljnigen. Segelbåtsmäklaren är en del av J. Albinsson Enterprises AB, Kalvösundsvägen 2, 37494 Trensum

 

testimonials

Vi är mycket nöjda med den support vi fick vid försäljningen av vår båt. Jonas engagemang och erfarenhet bidrog starkt tilll en väl genomförd affär.

Gith & Thord Hallberg
Gith & Thord HallbergNauticat 321

I was very pleased with the decision to purchase the boat through Segelbåtsmäklaren. Everything was well taken care of by Jonas.

Willie P. Trollinger
Timo Riihimäki Dufour 365

Vi fick problem med båten strax efter leverans men genom snabbt och proffsigt agerande löste Segelbåtsmäklaren detta utan krångel. Båten blev fixad och vår semester räddad!

Sylvester C. Levin
Linn & Emil Hemström